Політична партія "Слуга народу" організувала навчання і розвиток для системної роботи депутатів. Але, як виявилось, не всім те навчання потрібно. Серед слуг народу опинились і ті, які вже все вміють.

Так, в інтерв’ю "Українській правді" президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов зазначив, що переважна більшість народних депутатів від "Слуги народу" відвідували всі лекції у Трускавці, але були й такі, які замість навчання відпочивали і ходили у SPA.

"Були люди, які перші два дні прийшли і більше не приходили….були люди, які ходили у SPA і показували, що вони, в принципі, тут відпочивають. Такі теж були. Але переважна більшість ходила, відсотків десь 80", - каже коуч.

Навчання проходило у цікавому і сучасному форматі тренігів.

"Ми їх постійно перемішували. Це є такий прийом, щоб людей перезнайомити між собою, робляться активні вправи … познайомитися, комунікувати… чи проаналізувати пропозицію політики інших людей".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сама електронна система буде їм доступна до 1 вересня 2020 року. І ми ще будемо два рази, здається, оновлювати матеріали. Зараз ми збираємо з усіх викладачів, інструкторів матеріали, які вони хочуть додати, і заливаємо в цю електронну систему", - каже Мілованов.

Про те, чи навчились чогось "слуги народу", точно сказати неможливо поки що. Це стане зрозуміло згодом, коли українці відчують перші результати їхньої діяльності.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ми створюємо партійний офіс навчання і розвитку для системної роботи депутатів. Він буде діяти на постійній основі в...

Geplaatst door Слуга Народу op Maandag 5 augustus 2019

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський висловився з приводу серйозності своїх намірів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 серпня у Трускавці закінчилося тижневе навчання майбутніх депутатів від партії "Слуга народу", який проводила Київська школа економіки.

Також портал Знай.ua писав, що лідер політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зізнав плідну співпрацю з Володимиром Зеленським.