Німецька влада поки що не має можливості назвати точну дату можливої зустрічі лідерів країн "нормандського формату". На зустрічі такого штибу наполягає президент України Володимир Зеленський. Про це сказав представник уряду Німеччини Ульріке Деммер.

"Ви знаєте, який важливий "нормандський формат". Переговори йдуть постійно, але про плани зустрічі я поки не можу повідомити", – зазначив він.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Володимир Зеленський заявив, що має намір провести телефонні переговори із президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому він додав, що хотів би, щоб зустріч у "нормандському форматі" відбулася, попри всі попередні дипломатичні домовленості.

Як відомо, сьогодні Володимир Зеленський телефонував президенту РФ. Він сказав, що другий дзвінок буде до Туреччини з президентом Макроном...

"Я б також хотів з'єднатися сьогодні, якщо буде час у пані Меркель, і домовитися про термінову зустріч, щоб ми більше не говорили одне одному, що цього року має бути зустріч у нормандському форматі. Скільки ще людей повинні загинути в цьому році? Тому я хочу, щоб ця зустріч відбулася найближчим часом", – сказав сьогодні під час брифінгу Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський серйозно поговорив з Ангелою Меркель.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський терміново зателефонував канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

Також Знай.ua писав, що у мережі показали фото українських героїв, підло вбитих бойовиками Путіна: зовсім молоді.