Андрій Пасішник, колишній виконавчий директор НАК "Нафтогаз України, був звільнений від кримінальної відповідальності Солом'янським районним судом Києва. Його звинувачували в незаконному впливі на екс-міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса, за словами адвоката Пасішника, Івана Владiнова.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні суд задовольнив наше клопотання і звільнив Пасішника від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням строків давності", - сказав адвокат.

Справу проти Пасішника теж закрили. Повний текст рішення суд опублікує 14 серпня.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Справу на Пасішника відкрили ще 24 лютого 2016 року. Тоді детективи НАБУ підозрювали його за статтею 344 КК, втручання в діяльність державного діяча.

Нагадаємо, раніше Пасiшнику повідомили про підозру за тиск на Абромавичуса.

Також Знай.uа писав, що Коломойський програв найважливіший суд.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, хто може стати новим прем'єр-міністром за Зеленського.