Директор ДБР Роман Труба "не помічав" корупції під своїм носом з моменту призначення на посаду.

Він є ставлеником скандально відомого Сергія Пашинського, А сьогодні Труба зі шкіри лізе, щоб вислужитися перед новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Про це пише Facebook-спільнота "Міністерство люстрації".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що до призначення Роман Труби на посаду директора ДБР доклав руку колишній гарант Петро Порошенко. Такі дії Порошенка були незаконними, адже президент за Конституцією не має права призначати главу ДБР.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Роман Труба "відзначився" тим, що "забезпечував квитками вигнанців". І робив він це не з доброго серця, а за великі гроші.

це найстрашніше. Адже немає нічого жахливішого, ніж корупціонер в органах, які повинні з цією самою корупцією боротися! Це як змивати фекалії фекаліями: тільки лайна буде більше і справі – труба", - зазначає "Міністерство люстрації".

Дело - Труба! Буквально. Директор ГБР Роман Труба, не замечающий коррупции под своим носом с момента своего назначения...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Vrijdag 9 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Роман Труба боровся з Революцією Гідності.

Нинішній голова ДБР, будучи главою прокуратури Пустомитівського району Львівської області, переслідував учасників Євромайдану і активно оскаржував рішення місцевих рад, які виступали проти Януковича і Партії регіонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Портнов звинувачує експрезидента Петра Порошенка в серйозних злочинах

Також Знай.ua писав, дружок Порошенка Гладковський фестивалить на курорті з молодою білявкою.