Зовсім нещодавно стали відомо, що експрезидент України Петро Порошенко повернувся в країну після невеликої відпустки. І поки Петро Олексійович готується до чергових допитів, його друг і соратник Олег Гладковський (Свинарчук) продовжує фестивалити і шикарно проводити літні канікули на побережжі Іспанії.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 49-річний Свинарчук був помічений в компанії білявки, яка не є його дружиною. Парочка мило прогулювалася по набережній Сан-Поль, в елітному іспанському курортному селищі Сагаро. Сагаро знаходиться практично в самому серці узбережжя Коста-Брава. Для відпочинку тут можна орендувати віллу на узбережжі або зняти номер в готелі. Приміром, у серпні класичний двомісний номер у 5-зірковому готелі Hostal de la Gavina буде коштувати 13 898 на добу.

Олег Гладковський
Олег Гладковський

Зазначимо, що це саме той курорт, де в 2016 був спійманий син ексмера Черновецького - Степан. Хлопець проживав у будинку, купленому на відмиті кошти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сам Шнайдер лаконічно прокоментував фото Свинарчука з молодою білявкою:

"Фото Дня. Знаменитий Свинарчук-Гладковський, прогулюється зі своєю подругою по набережній Сан-Поль. No Comments."

Українці вже провели своє розслідування і з'ясували, що супутниця Гладковського - така собі Ілона. Дівчина багато років працювала у Верховній Раді офіційною помічницею у різних нардепів, у тому числі з Партії регіонів та Радикальної партії.

Українці вкрай негативно реагують на ситуацію:

"Як же це зручно, коли генеральний прокурор - кум твого друга і бізнес-партнера.", "Вчіться, як треба грабувати народ України і вам за це нічого не буде!" "Так виглядає справжнє свинство", "Не на фронт ж йому з синочком, нічого, хай поки погуляє", "Серпень, час відпочити, та й незатишно якось стало вдома...", "Які допити, коли тут молода білявка?"

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенку тонко натякнули, що гратися з ДБР - марна справа: "У в'язниці все дізнаєтеся".

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".