Про готовність приступити до роботи в коаліції з партією "Слуга народу" Зеленського заявив представник політичної партії "Всеукраїнське об'єднання Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія Кожем'якіна українським журналістам.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми поважаємо право переможців, право сильних, і це правильно, так і повинно бути в українській політиці, і взагалі в суспільстві. Але в той же час ми готові працювати разом з тими, хто переміг сьогодні в парламентських перегонах. Більш того, якщо буде така можливість, ми готові працювати і в коаліції", - зазначив Кожем'якін.

Нагадаємо, Скворцов: Єдина справжня опозиція Зеленському — це партія Медведчука.

Як повідомляв Знай.uа Гройсман склав компанію Порошенку в ДБР, екс-нардепи бовкнули зайвого: перші подробиці.

Знай.uа писав, "Слуга народу" Зеленського повторює помилки Порошенка, не встигнувши почати роботу: "Результат передбачуваний".