Колишній народний депутат Олександр Онищенко заявив, що його офіс площею 1000 квадратних метрів на Хрещатику вкрали. За словами бізнесмена, Національне антикорупційне бюро передало компанії "АРМА", яка реалізувала його за 5 млн грн "своєї" приватної компанії. Про це в інтерв'ю телеканалу "112 Україна" заявив особисто екс-народний депутат Олександр Онищенко.

"Той офіс, де я сидів, відібрало його НАБУ, наклало арешт, передало компанії "АРМА", і офіс 1000 кв. м на Хрещатику, що коштує чималих грошей, вони самі його продали за 5 млн грн. Така корупційна складова - як НАБУ відбирає, передає на АРМУ, і вона продає "своїм" приватним компаніям", - розповів Олександр Онищенко.

Депутат-утікач переконує, що НАБУ в кооперації продали його в свої підконтрольні фірми за ціною, яка в рази нижче ринкової, а саме - за 5 мільйонів гривень, хоча його реальна вартість становить 100 мільйонів.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бізнесмен зазначив, що йому у Європу, де він зараз мешкає, регулярно надходять пропозиції "викупити" бізнес або майно.

"Коли вони на мене виходять, пропонують, щоб я у них купив, то я кажу, що не йду на договорняки, я за своїм потом ще повернуся, а поки нехай продають, кому хочуть", - наголосив у інтерв'ю Онищенко.

За словами Олександра Онищенка, йому надходило вже багато пропозицій, від яких важко відмовитись від представників влади, які вимагали, щоб він переписав на них свій бізнес.

"Приїжджали до мене люди, просто сказали, що я повинен переписати бізнес, інакше він просто пропаде. Парламентерів було багато, частина бізнесу на них я переписав. Ці люди описували ситуацію так: ти повинен на нас перписать, і тоді буде шанс отримати якусь компенсацію, інакше все це зникне. Вони забрали його за копійки. Поки забирати назад нічого я не можу, я перебуваю в Європі. Рано чи пізно забирати назад доведеться, те, що забрали в тебе, доведеться забирати назад", - зазначив екс-народний депутат Олександр Онищенко.

Нагадаємо, що скандальний депутат-утікач Олександр Онищенко нещодавно повернувся в Україну. Він навіть заявив, що буде балотуватися у Верховну Раду України.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 липня, в аеропорту "Бориспіль" був затриманий імовірний учасник злочинної організації за розкрадання природного газу, видобутого в межах договорів про спільну діяльність з ВАТ "Укргазвидобування".

Також портал Знай.ua писав, що в авторитетному американському виданні The Washington Times вийшла колонка народного депутата України Олександра Онищенка.