Президент Володимир Зеленський завдасть нищівного удару по зарплатах чиновників, скоротивши її в кілька десятків разів

Про це йдеться на сайті президента, пише Politeka.

«На сайті президента України від 8 серпня з'явилася нова петиція. В цей раз, автор петиції Геннадій Оніщук не задоволений високими зарплатами чиновників і просить Зеленського її зменшити в 70 разів», — написано в повідомленні.

Пізніше з'ясувалося, що мова йде про представника правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболеве.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«На думку автора петиції, Генадія Оніщука, державний чиновник не повинен отримувати мільйонні гонорари, в той час як більшість громадян України ледве зводять кінці з кінцями і шукають гідну роботу. Як вказує в документі його автор, Андрій Коболєв і ще 15 топ-мененджеров державної компанії «Нафтогаз» за 2017 рік «отримали аж 204 мільйони народних гривень заробітної плати і премій». Оніщук навіть підрахував, що це за 12, 750 млн. грн. на 16 осіб», — підмічено в повідомленні.

За два дні після публікації документ набрав 712 голосів з необхідних 25 000.

Нагадаємо, хабар особливо великих масштабів.


Як повідомляв раніше Знай.uа, 13-річний українець встановив рекорд, підкоривши чемпіонат Європи.


Також Знай.uа писав про те, що Юрій Великий розповів про президентство замість Зеленського.