Заступник голови Київської облради Ярослав Добрянський маючи офіційну зарплату $2,1 тис. прикупив майна майже на $700 тисяч. Його зарплату Київоблрада затвердив 25 липня.


З урахуванням посадового окладу, різних надбавок і щомісячної премії злодій Добрянський отримує 54 492 тис. гривень. Але все ж, навіть така солідна сума не пояснює отримання задекларованого ним майна. Зокрема, у власності Добрянського мається нерухомості на $621000: будинок і дві земельні ділянки в Петропавлівській Борщагівці під Києвом, дві квартири у Києві та Житомирі, а також гараж. В особистому автопарку Добрянського багато дорогих авто це BMW X6, Tesla Model S, Mercedes-Benz G 500, Smart Fortwo, мотоцикл Racer tour 350.

Після виборів президента України, довіра народу до Зеленському дуже високий, проте обмежений у часі. У команди президента сьогодні є можливість довести, що боротьба з корупцією в нашій країні це не порожні слова, а рішуча міра. Що сподівання українців на зміни виправдані. Що незадоволені корупціонери, такі як Добрянський марно потай сподіваються на реванш Системи, і такими чиновниками займеться нова прокуратура і поліція.

Нагадаємо, дніпровський маршрутник викинув жінку за борт, ніхто і оком не моргнув.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа Регіна Тодоренко опублікувала миле фото з подружками і розповіла про дружбу довжиною в 25 років.


Також Знай.uа писав про те, що в внаслідок кривавих бійок постраждало багато людей.