Національне агентство по запобіганню корупції виявило недостовірні дані в деклараціях голови НБУ Якова Смолія.

В електронних деклараціях глави Національного банку України Якова Смолія за 2015, 2016 і 2017 роки знайшли недостовірні відомості, які приховують мільйонні прибутки топ-чиновника. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Так, в результаті перевірки Національне агентство з питань запобігання корупції встановило, що Смолій вніс неправдиву інформацію про ціну на момент придбання у власність частки трьох нежитлових приміщень, доходу, нарахованого йому і дружині у вигляді відсотків, а також не вказав відомості про наявність у дружини корпоративних прав.

Крім того, Смолій не надав інформації про ряд земельних ділянок, що належать йому на правах власності, і про гроші, розміщені ним і його дружиною на банківських рахунках.

"Загальна сума недостовірних відомостей у деклараціях за 2015 року, 2016 і 2017 роки становить понад 8,5 млн грн, 6,6 млн грн і більше 3,2 млн грн відповідно", - підкреслили в НАПК.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, новим нардепам дозволили не подавати декларації

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, недостовірні дані у своїх деклараціях вказали нардепи від "Самопомочі" та "Відродження"

Також Знай.ua писав, Зеленський готує гучні звільнення у НАЗК