На концерті "Вечірнього кварталу", де вперше представили пародиста Володимира Зеленського Юрія Великого, особливу увагу приділили главі Офісу президента Андрію Богдану. Про це пише Telegram-канал Klymenko Time.

"З його постійним бажанням нашептати щось важливе на вухо президентові і ніколи не залишати його особисту зону комфорту. За це Богдана вже мало не називають реальним керівником країни. В "95 Кварталі" обіграли цю тему з потрібних ракурсів. Гумор - дуже ефективне відпрацювання негативу, треба сказати", - йдеться в публікації.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал Знай.uа писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.