Володимиру Зеленському допомагають знаходити найболючіші проблеми для українців, для більш швидкого їх вирішення. У социаотных мережах запустився цілі проект, який дозволяє розповісти про труднощі свого міста. Команда Руслана Ханумака вибирає найбільш серйозні серед них і висвітлює цыкле випуском "RAZOM". Цього разу під приціли камер потрапило місто, яке може вважатися справжнім "шевцем без чобіт" - Енергодар.

Зеленський з візитом у Туреччині
Зеленський з візитом у Туреччині

1 серпня в місті. де розташована найбільша АЕС у Європі відключають гарячу воду через борги за електроенергію.

"Вдумайтеся в масштаби цього п**деця. У місті з електростанцією борги за електроенергію".

Загальна сума боргу - 1 мільйон 826 тисяч гривень. Жителі міста обурені, що в місті з електростанцією вони зобов'язані платити шалені гроші за воду і за світло. У всі біди люди звинувачують мера міста Павла Музику і такого собі Хорольця.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У місті настільки старі кабелі, що з приходом літа кілька районів остаютсяез світла, так як мережі не витримують навантаження від кондиціонерів.

"Все повимикали, сидимо, як у стародавньому Римі" - зазначає один з жителів Енергодара.

"45 років живу в Енергодарі, такого ніколи не було. Що це за неподобство? Вони там ділять між собою, а нам сиди мучся! Що це за життя?" - плаче бабуся з онуком на руках.

Жителі переконані, що мер просто продав місто, а вони тепер змушені платити в 4 рази більше незрозуміло за що: дерева не поливаються, нічого не робиться, в місті все розвалено. Плюс до всього, люди на станції не отримують зарплату і у них забрали компенсацію за відпустку.

"Хоролець дуже нахабний тип. Може мене сьогодні звільнять, але він так і сказав. За серпень може заплатять, а за 4 місяці сказав "Забудьте".

Сергій Хоролець

Відзначимо, що Сергій Хоролець - це депутат енергодарської ради, яким незадоволені всі жителі міста.

Працівники водоканалу так само 4 місяці не отримують зарплати.

Мер міста за минулий рік заробив 70% боргів всіх мешканців міста - 1 095 970 грн.

Коли Хоролець дізнався, що команда їде в місто, щоб отсветить проблему, то він у соціальній мережі анонсував включення гарячої води, але вже занадто пізно.

"Ви вже не відмиє" - заявляє Руслан Ханумак.

Нагадаємо, Зеленський позбувся бізнесу: хто отримає "Квартал 95" та "Лігу сміху" у свої руки.

Як повідомляв Знай.uа донька Кошового стала фіналісткою Нацвідбору на Євробачення-2019: тата переповнює гордість.

Також, Знай.uа писав, в Україні спростили отримання громадянства: чим загрожує указ Зеленського.