Партія українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" ще не отримувала офіційних пропозицій щодо формування коаліції у Верховній Раді.

Цю інформацію повідомив глава партії Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Офіційних пропозицій від наших колег по парламенту про створення коаліції політичної партії Слуга народу поки не надходило", - Дмитро Разумков.

Глава "Слуги народу" підкреслив, що на даний момент питання про коаліцію не закрите.

Партия Слуга народа

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Литвиненка з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Зеленський підписав указ №598 / 2019, в якому говориться: "Звільнити Литвиненко Олександра Валерійовича з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України". Він датується 13 серпня.

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названі умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.