Мер Дніпра Борис Філатов потрапив у корупційний скандал, пов'язаний з ремонтом Нового мосту. Про це повідомляє журналіст Александар Дубинський на своїй сторінці в Facebook.

"Прокуратурою Дніпропетровської області перевіряються факти можливого привласнення бюджетних коштів при проведенні ремонту Нового мосту в Дніпрі. Я до вечора покажу вам фотографії цього "ремонту" і застосовуваних при ньому нових технологій. Тому що це щось", - написав Дубинський.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У коментарях до посту відзначився і сам одіозний політик, написавши послання з купою нецензурних слів.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, з приводу мосту, який будувався протягом останніх двох років, президент і глава Дніпра уклали парі: якщо до 14 вересня, Дня міста, міст не відкриють, то мер піде у відставку.

Нагадаємо, под Дніпром засікли головоріза Путіна, копи ганялися по всій Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпрян не пускають на море, рух обмежено.

Також портал Знай.ua писав, у Дніпрі легковика влаштували криваве місиво, не залишилося живого місця.