Віталій Кличко заявив, що дав у НАБУ свідчення про можливе отримання Андрієм Богданом хабара в 20 млн доларів. Про це мер Києва повідомив в Facebook.

"Сьогодні свідчив у НАБУ у кримінальному провадженні, яке відкрили на моє звернення. Стосується воно публічної заяви керівника Офісу Президента Андрія Богдана про нібито пропозицію йому якимись особами хабара в 20 млн доларів. Нібито від мого імені!" - написав Кличко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він додав, що подібні твердження голови ОП підлягають перевірці в рамках досудового розслідування.

Віталій кличко

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Дивує одне: чому пан Богдан, юрист за фахом, не відразу звернувся в правоохоронні органи, а пішов з "яскравими" заявами на прес-конференцію?" - обурився мер.

Кличко заявив, що хоче знати, хто саме, з якою пропозицією і від чийого імені звертався до Богдана.

"Прізвища, суми, умови і чи отримала посадова особа неправомірну вигоду. Інакше заява Андрія Богдана є брехливою і наклепницькою. Абсолютно невідповідною рівню посади, яку він займає", - підсумував київський голова.

Нагадаємо, що Кличко призначив директором Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Івана Федорова, який до цього був заступником голови Мелітополя.

Як повідомляв портал Знай.иа, Кличко після скандалу з Богданом знайшов у собі талант гумориста.

Також портал Знай.иа писав, що уряд Гройсмана не звільнить з посади мера Віталія Кличка.