Президент України Володимир Зеленський також вступив на посаду Верховного Головнокомандувача країни. Він дійсно переживає за кожного захисника держави.

Про це заявив військовий дипломат, голова Громадської ради у Міністерстві оборони України, генерал-майор запасу Петро Гаращук, передає OBOZREVATEL.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я це відчув, коли він говорив про наших загиблих чотирьох військовослужбовців. У нього трохи тремтіли губи й очі бігали", – сказав Гаращук.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Військовослужбовець додав, що Верховний головнокомандувач повинен нести відповідальність за кожного українця на фронті.

"Це дуже добре. Що таке бути Верховним головнокомандувачем? Це означає нести відповідальність за кожне життя, за війну, за кожен день, проведений на фронті. Він намагається зупинити цю війну", – додав генерал.

Відповідаючи на запитання, чи означає це, що для становлення Зеленського як Верховного головнокомандувача потрібна була загибель українських військовослужбовців, Гаращук заявив: "В жодному разі! Це був привід, щоб висловити співчуття перед поїздкою до Туреччини і зробити заяву як Верховному головнокомандувачу. Але в цей день я побачив, що він стає Верховним головнокомандувачем, тобто відповідає за кожне життя, як, до речі, і будь-який військовослужбовець, офіцер, генерал Збройних Сил України або державний службовець, який працює у Міністерстві оборони".

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде у світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.