Печерський районний суд міста Києва постановив заочно заарештувати колишнього міністра внутрішніх справ України часів колишнього президента-втікача Віктора Януковича Віталія Захарченка.

Про це повідомили представники суду.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, згідно з рішенням суду, за клопотанням старшого слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України, суд ухвалив обрати щодо Захарченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Визначення слідчого судді може бути оскаржено в Київському апеляційному суді.

Варто додати, що у лютому поточного року Печерський райсуд Києва зняв арешт з двох десятків земельних ділянок, а також трьох будинків, квартир та двох машиномісць, які арешутвали на термін розслідування справи про відмивання коштів колишнім міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком.

Нагадаємо, українцям показали, чим володіє донецький олігарх Ахметов.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українці оцінили дії президента Зеленського, який вже почав виконувати свої обіцянки.

Також портал Знай.ua писав, що президент Володимир Зеленський хоче змінити формат майбутніх виборів в Україні.