Скандального заступник міністра у справах окупованих територій Юрія Гримчака та його напарника затримали і нині утримують в ізоляторі на Косогорова в Києві.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Гримчак

Адвокат заступник міністра Юрія Гримчака Тетяна Матяш повідомила, що через три години стане відома дата проведення суду, на якому буде винесено вирок згідно вчинених злочинів чиновників.

Також повідомляється, що до затриманих чиновників, які попались на великому хабарі в мільйон доларів, не пускають адвокатів.

Тепер Знай.uа ставши ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курси останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як відомо, Юрія Гримчака звинувачують у корупційних схемах, зокрема нещодавно Гримчак з помічником вимагали 1,1 мільйона доларів від одного підприємця за вирішення проблем з владою та законом.

У мережі навіть з'явилося відео, як співробітники СБУ затримали Гримчака та провели общук у його помешканні. Там же Гримчака затримали, при ньому знайшли пакет з валютою (480 тисяч доларів).

У середу 19 серпня проти чиновиків відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, українцям розповіли про зв'язки Гримчака з Луценком та Горбатюком.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Зеленський жорстко притиснув Генпрокурора Луценка до стінки.

Також портал Знай.ua писав, що у Нафтогазі обурені рішенням Кабінету міністрів щодо фінансування Луганської ТЕС - 300 мільйонів щомісяця.