Заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака, якого спіймали на великому хабарі та оперативно затримали, прокурори просять відправити під варту із можливістю застави у розмірі 12,5 мільйона гривень.

Про це інформує "Громадське".

Юрій Гримчак

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше адвокатка заявляла, що запобіжний захід Гримчаку, найімовірніше, обиратиме суд у Чернігові.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Додамо також,що захист Гримчака повідомляє, що адвокатів до нього не пускають, а також найближчим часом буде вирішено дату першого судового засідання.

Нагадаємо, дружина заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака поскаржилася на поганий фінансовий стан їхньої сім'ї, мовляв, якщо чоловіку не виплатять зарплатню, вона не зможе прогодувати дітей, а кощтів вистачить лише до кінця місяця.

Як повідомляв портал Знай.uа, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука

Також Знай.uа писав, заступник міністра Юрій Гримчак вимагає мільйон доларів? НАБУ заявив про рекордний хабар.