Дмитро Разумков, головний лідер партії Слуга народу, прояснив з'явилася в ЗМІ інформацію про внутрішньопартійні розбіжності в зокрема між нардепами Олександром Дубинським і Давидом Арахамией.

інтерв'ю Дмитро відповів на репліку журналіста про те, що одіозний журналіст Олександр Дубинський «схоже, не слухає думку партії, а однієї людини - Коломойського».

«Дубинський іноді здатний емоційно висказати свою позицію, але, повірте, він залишається командним гравцем в тих питаннях і завданнях, які будуть поставлені перед ним мешканцями Васильківського району, де і я мешкаю, до речі», повідомив Разумков.

Лідер Слуги народу також розповів, що був б готовий проголосувати за Дубинського, але на жаль прописаний в іншому місці.

«Я прописаний в Києві, але якщо б була можливість за нього голосувати, то звичайно», зазначив Разумков, додавши, що з деякою частиною ідей тележурналіста він згоден, а ось форма подачі ідей його бентежить.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський пояснив роль Богдана в житті Зеленського.


Як повідомляв раніше Знай.uа, рятувальники з'їхалися з усього міста, кадри з самого пекла.


Також Знай.uа писав про те, що Одесу накрила ядерна хмара з Росії.