Російськомовний український, з українськими поглядами, контент дає нам можливість виходити на різноманітні майданчики і бути почутими.

Таку заяву зробив заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк, відповідаючи на питання журналістів про долю українського кіновиробництва, передає "Громадське".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Моя думка така, що в рамках інформаційної війни ми не можемо тільки захищатися. Російськомовний український, з українськими поглядами, контент дає нам можливість виходити на ті майданчики і бути почутими". Юрій Костюк

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він підкреслив, що партія "Слуга народу" виступає за українську мову, проте для її популяризації варто трішки змінити інструментарій.

"Чому ми не можемо бути прикладом певних демократичних змін і процесів для більшості країн пострадянського простору, але комунікувати певні меседжі цією мовою, яка є зрозумілою тому ж Казахстану чи Білорусі, чи Росії? Ми — за українську мову, ми будемо її підтримувати, захищати і популяризувати. І ми хочемо, щоб дійсно українська була модною. Ми розуміємо, що для цього треба трішки змінити інструментарій, який використовувався раніше". Юрій Костюк

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.