Новина про "перезатримання" скандального заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака, якого спіймали на хабарі, підірвала соцмережі. Українців настільки вразила недбалість судді, що вони почали складати вірші на цю тему.

Відповідний скрін був опублікований в Telegram-каналі Юрія Романенка.

Юрій Гримчак

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Два іронічних чотиривірші придумав користувач мережі під ніком Смерічка:

"Брали Грымчака за взятку, За подлог, за покушенье, За обжорство и за блядку, За работу в воскресенье. Брали Грымчака за взятку, Взяли Грымчака за пятку, Притащили в суд... Х*як! - Говорят не тот Грымчак!"

Як відомо, заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака можуть перезатримати через помилку судді в написанні по батькові в документації. Про це заявила на своїй сторінці в Facebook адвокат чиновника Тетяна Матяш.

За її словами, заяву про помилку розглядатимуть 17 серпня в 10:00. Так як суддя прийняла рішення по справі Гримчака за клопотанням, де вказано невірне по батькові, суд не може виправити свою постанову, якщо не виправлено клопотання.

Як повідомляв портал Знай.uа, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука.

Також Знай.uа писав, заступник міністра Юрій Гримчак вимагає мільйон доларів? НАБУ заявив про рекордний хабар.