Клопотання эксбекрутовцев щодо допиту свідків у справі про розстріл на Інститутській 20 лютого 2014 року задовольнив суд. Про це передає Громадське.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Суд дозволив опитати 15 осіб на вибір захисту з 38 колишніх правоохоронців, які перебували з 18 по 20 лютого безпосередньо на місці подій і керівників миколаївської, одеської та чернігівської підрозділів "Беркут".

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також суд дозволив опитати дніпропетровський "Беркут", керівний склад міліції станом на 20 лютого і всіх публічних особистостей, про яких клопотали адвокати.

Серед них – міський голова Києва Віталій Кличко, генпрокурор Юрій Луценко, депутат Геннадій Москаль, який перший отримав докази на руки і був керівником слідчої комісії ВР, спікер Ради Андрій Парубій, депутат Сергій Пашинський, колишній депутат, а нині посол України в Канаді Андрій Шевченко, радник колишнього президента України Віктора Януковича Андрій Портнов, голова МВС часів Януковича Леонід Кожара, міністр юстиції часів Януковича Олена Лукаш.

Нагадаємо, Зеленський схилив голову перед героями Небесної Сотні.

Як повідомляв Знай. ua, Суд вирішив долю головного підозрюваного в розстрілі на Майдані.

Також Знай. ua писав, що Меморіал Героїв Небесної сотні під загрозою.