Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що те, чи залишиться вона на посаді залежатиме від нового уряду та нового прем'єр-міністра.

Про це повідомляє видання "ГОРДОН".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Супрун, усі з нетерпінням чекають на 29 серпня, коли відбудеться перше засідання Верховної Ради нового скликання, на якому має виступити президент Володимир Зеленський і окреслити стратегічний вектор розвитку країни.

"Можливо, буде представлення прем'єр-міністра, побачимо. А тоді буде представлення уряду... Це буде їхнє рішення, а не моє особисте", – заявила Супрун.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також Супрун додала, що її подальша робота на посаді в. о. міністра охорони здоров'я залежатиме від того, як буде сприйматися політика трансформації системи охорони здоров'я.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Зазначимо, що 20 травня президент України Володимир Зеленський закликав Кабінет Міністрів піти у відставку. Уродженка США Супрун виконує обов'язки міністра охорони здоров'я із 22 липня 2016 року. Тоді ж 20 травня 2019 року вона заявила, що має намір залишитися на своїй посаді. А нещодавно лідер партії "Слуга народу" заявив, що незадоволений її реформами.

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео та розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, Супрун вразила українців несподіваною правдою про кавуни: спазм м'язів та аритмія серця.