Голова правління "Укргазбанку" Кирило Шевченко, користуючись своєю посадою, провертав брудні схеми на сотні мільйонів гривень, обкрадаючи всі ці 5 років простих українців.

Не зважаючи на те, що місце таких казнокрадів у тюрмі, а не в кріслі керівника банку, Кирило Шевченко і сьогодні продовжує провертати аферні справи. Про це пише Facebook-спільнота "Київ Проти Корупції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кірюша привласнює держкошти не тільки для себе, але і для свого найближчого поплічника - Ігоря Кононенка. Він для нього - такий собі гаманець, з якого Ігоркові дається будь-який грошик на будь-який каприз", - зазначають в мережі.

Активісти наголошують, що Кирило Шевченко фігурує у різних схемах з такими "відомими хлопцями", як Олександр Репкін, Євген Варягін і "регіональні" брати Клюєви.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Втім, вся ось ця "мішура" - не єдиний "схематоз", до якого нині причетний Кирило Шевченко і якщо з цим нічого не робити - вилізе на голову кожному українцю і ніжки звісить", - попереджають в мережі.

После оглушительной победы Владимира Зеленского большинство из коррумпированых чинушей и откровенных казнокрадов...

Geplaatst door Київ Проти Корупції op Donderdag 15 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Кирило Шевченко продовжує провертати справи для Кононенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі розкрили всю правду про скандального бізнесмена Парцхаладзе

Також Знай.ua писав, соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль"