Український олігарх Рінат Ахметов на кошти, отримані від реалізації схеми "Роттердам+" побудував собі недалеко від Києва справжній палац.

Площа, якою володіє Ахметов в 35 км від столиці має 12 тисяч квадратних метрів. Це площа цілого каскаду будинків і Великого палацу. Про це йдеться в розслідуванні BIHUS info.

"Поки антикорупційні органи роздають підозри фігурантам схеми - справи Ахметова йдуть вгору", - зазначають автори сюжету, відзначаючи, що олігархові підозр ніхто не пред'являє.

25 гектарів лісу. Ландшафтний дизайн. Кілька будівель. У центрі - симетричний палац. Кілька гаражів. Альтанки, доріжки. Будівництво триває. Так описують журналісти володіння Ахметова.

Вони порівняли це "королівство" з Межигір'ям, будинками Петра Порошенка та Віктора Медведчука. Порівняння виявилося не на користь останніх. Єдиний, чиї володіння були "крутішими" за ахметівські - Юрій Іванющенко (Єнакієвський). Однак він знаходиться в розшуку. Тому в "параді розкоші" Ахметов переміг.

Земля належить компанії бізнесмена, а будівля проходить за документами як реабілітаційний оздоровчий комплекс.

Нагадаємо, Ахметов ризикує залишитися без одного зі своїх дітищ - "Укртелекому".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Виконавча служба заарештувала 93% акцій компанії у зв'язку з її заборгованністю перед Ощадбанком

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський і Богдан несподівано "викинули" Ахметова з насидженого місця

Також Знай.ua писав, у рамках розслідування справи щодо незаконного виведення з держвласності резиденції "Межигір'я", яка згодом дісталося Віктору Януковичу, було оголошено підозри вісьмом особам. Серед них - колишній президент України Віктор Ющенко.