Оновлена Верховна Рада України запрацює вже 29 серпня. Це буде перший парламент, де одна партія, зокрема партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу", матиме абсолютну більшість. Також Верховна Рада дев'ятого скликання матиме наймолодший склад депутатів.

У парламенті більше немає мільйонерів В'ячеслава Богуслаєва, Віталія Хомутинніка, Бориса Колеснікова та багатьох інших політиків, яких сміливо можна називати олігархами. Однак заможних нардепів вистачає, пишуть Весті.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вадим Новинський, "Опозиційний блок" - 1,6 млрд доларів

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Завдяки успіхам в області металургії Вадим Новинський давно входить в першу п'ятірку найбагатших громадян України. Холдинг "Метінвест" продовжує приносити прибуток олігарху, чиї головні активи знаходяться на Донбасі.

Олександр Герега, самовисуванець - 930 млн доларів

Подружжя Гереги залишилися у великій політиці. Мабуть, ця сфера діяльності, як-то допомагає їм збільшувати або зберігати своє і так значний стан. Співвласник мережі "Епіцентр", "Нової лінії" і ряду інших підприємств пройшов по одномандатному округу в Хмельницькій області.

Петро Порошенко, "Європейська солідарність" - 705 млн доларів

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Ця суму - це лише офіційні дані, які наводить Bloomberg. Вони пояснюють таку цифру тим, що у Порошенка впав дохід від компанії "Рошен". Однак серед цієї суми явно немає коштів, які Порошенко отримав за час президентства від корупційних схем.

Юрій Бойко, "Опозиційна платформа - за життя" - 540 млн доларів

Юрій Бойко
Юрій Бойко

Лідер "Опоплатформи" давно позиціонує себе як політика в першу чергу, а не бізнесмен. Однак на початку 2019 року була інформація, що Forbes оцінює його стан більше, ніж на пів мільярда доларів. Нагадаємо, що Бойко довгий час був однією з ключових фігур в енергетичному секторі країни.

Нестор Шуфрич, "Опозиційна платформа - За життя" - 260 млн доларів

Нестор Шуфрич
Нестор Шуфрич

Журнал "Фокус" пов'язує доходи ветерана українського парламентаризму Шуфрича з компанією "Нафтогазовидобування". Наявні у неї потужності продовжують регулярно приносити Шуфричу надприбутки, які дозволяють йому впевнено входити в першу десятку головних багатіїв парламенту.

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео та розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, кохана Богдана Анастасія Слична повідала про ревнощі до Зеленського.