Як уже раніше було відомо, в четвер, 22 серпня, в Дарницькому районі Києва сталася жахлива ДТП за участю тещі відомого шоумена Сергія Притули. Унаслідок цієї аварії мережею поширилася фейковая інформація.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Насправді, постраждалий у ДТП, яке влаштувала в Києві теща шоумена Сергія Притули і політика Віталія Хомутинника Лілія Сопельник, 9-річний хлопчик живий і перебуває у столичній дитячій лікарні "Охматдит".

Інформація про смерть дитини, яку вже встигли поширити деякі ЗМІ, виявилася фейком. Про це повідомила в соціальній мережі Facebook прес-офіцер поліції Києва Оксана Блищик.

"Не поширюйте фейковую інформацію про смерть хлопчика, який вчора постраждав в ДТП! Дитина в лікарні, стан важкий! Будьте людьми! Водія, яка збила маму з сином, затримали", – написала Оксана.

В "Охматдиті хлопчик знаходиться у відділенні хірургії.

Також варто відзначити, що Сопельник вже обрали запобіжний захід. Шевченківський районний суд Києва призначив їй домашній арешт із забороною покидати своє місце проживання з 23:00 до 6:00 на термін до 22 жовтня цього року.

Нагадаємо, що рідні Притули потрапили в ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, ДТП з тещею Притули довело українців до сказу.

Також портал Знай.ua писав, що суд вирішив долю тещі Притули.