Чинний президент України Володимир Зеленський повідомив, що його команда має план щодо перших тижнів роботи нової Верховної Ради. План стосується законопроектів і посад.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одночасно Зеленський повідомив, що відповідати за план буде діючий представник президента в парламенті Руслан Стефанчук.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зеленський зазначив, що не пам'ятає, які питання Верховна Рада розглядатиме у свій перший день. При цьому він пам'ятає, хто на яку посаду претендує.

Він повідомив, що рішення щодо майбутнього прем'єра повинні затвердити протягом тижня з 26 серпня по 1 вересня.

"Щодо міністра фінансів, то ми маємо три позиції – три людини, і всі троє дуже хороші. Так, на цю посаду претендує і чинна глава Міністерства фінансів Оксана Маркарова", - додав президент.

Нагадаємо, у "Слуги народу" встановили суворий дедлайн депутатам.

Як повідомляв Знай. ua, Сумська дала Зеленському порада року, стосується кожного українця.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".