День Незалежності України пройшов за новим форматом, який здивував багатьох українців.

Хода Гідності – "новий формат" від команди президента України Володимира Зеленського. А режисером урочистих заходів став кліпмейкер Алан Бадоєв.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На противагу ексгарант України Петро Порошенко став натхненником альтернативного маршу захисників України, але все ж, встиг відвідати і святкування на Майдані Незалежності.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На урочисті події зібралися всі президенти України, за винятком втікача Януковича і фотографії всіх гарантів Конституції встигли обрости жартами.

Окрему порцію жартів відхватив і другий президент України Леонід Кучма, якого трохи засміяли за сонцезахисні окуляри. Український юрист і блогер Михайло Шнайдер зазначив схожість Леоніда з Хрещеним батьком.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В коментарях українці не змогли стримати нотки гумору:

"Ззаду стоять рабин і батюшка", "Хрещений батько олігархату і корупції", "Думаю,що всі докази його провини вже давно знищені і навряд чи його притягнуть до кримінальної відповідальності", "Стильно", "Довів країну до такого стану", "Пахан Рижий, непотоплюваний"

Українська журналістка і телеведуча телеканалу ZIK Анастасія Дайнод теж помітила схожість Леоніда Кучми з іншим відомим кіногероєм - Джеймсом Бондом.

Нагадаємо, у "Слуги народу" встановили суворий дедлайн депутатам.

Як повідомляв Знай. ua, Сумська дала Зеленському порада року, стосується кожного українця.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".