Майя Санду, прем'єр-міністр Молдови повідомила, що уряд Молдови чекає, коли в Україні сформується новий уряд. У планах Санду - об'єднати зусилля України і Молдови у боротьбі з корупцією і контрабандою.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляє Санду, критичну донині ситуацію в сепаратистському Придністров'ї було б легше налагодити, якщо позбутися корупції, передає Telegram-канал Шептун.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я вірю, що ми повинні наполягати на речах, які вже анонсували, і чекати формування нового уряду в Києві, щоб разом працювати заради боротьби з контрабандою і корупційними схемами і змінити економічну складову цього конфлікту (в Придністровському регіоні). Тому що, коли люди, які залучені в ці схеми, стануть менше заробляти нелегально, можливо, визначити політичне рішення буде легше", - уточнила Санду.

Нагадаємо, раніше Зеленський змінив хід історії: улюбленець Путіна Додон визнав Крим українським, і це ще не все.

Також Знай.uа писав, що рецидивіст з Молдови заліг на дно у Львові, страшна небезпека повисла над містом: що відомо.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що вступ "Роттердам+" підтримували міжнародні політичні та фінансові партнери України - експерт.