Сьогодні, 27 серпня Президент України Володимир Зеленський переступає важливий рубіж у своїй каденції - 100 днів президентства. За ці дні було багато гучних скандалів, резонансних призначень і яскравих звільнень. Володимир Олександрович також унікальний і тим, що активно веде свої сторінки в соціальних мережах і українці не раз могли спостерігати унікальні кадри з життя гаранта.

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

Одним з найбільш знакових кадрів можна назвати фото з інавгурації Зеленського 20 травня 2019 року, повідомляє портал Страна.uа. На знімку він гордо дер;іт символ української влади - булаву над головою. В той момент серцаукраинцев наповнилися надією, а прониклива мова Володимира Олександровича не залишила приводів для сумнівів.

А ось наступний кадр поділив українців на два табори, що спровокувало першу хвилю конфліктів у країні. 29 травня президент Володимир Зеленський сфотографувався з шаурмою на заправці в компанії всюдисущого, як виявилося, Андрій Богдана. Це фото було викладено відразу після того, як на президента посипалися звинувачення за привітання Києва з Днем міста, коли він сказав, що вулиці столиці асоціюються у нього з шаурмою в тому числі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А 4 червня відбувся перший закордонний візит Володимира Зеленського у Брюссель як президента, коли він потрапив в обійми голови Єврокомісії Жана-Клода Юнкера. Сам Зеленський тоді зізнався, що вони багато розмовляли і жартували.

Інтерв'ю на сходах допомогло переконатися в щирості Зеленського, який заявив, що ставши президентом, він все одно залишається звичайною людиною. Ось і в ході візиту в Німеччину він поспілкувався з німецькими журналістами Bild у неформальній обстановці, сидячи на сходинках.

Богдан на плечі у Зеленського став справжнім джерелом для чергових жартів в сторону "парочки". 12 липня президента Володимира Зеленського сфотографували на заході разом з главою президентського Офісу Андрієм Богданом. Той щось говорив на вушко Зеленському, а умілі українці змайстрували не одну фотожабу з цього кадру.

Червоні плавальні шорти стали ще одним приводом переконатися в народності Президента України. Тоді Зеленський відправився поплавати в Одесі, з незмінним Богданом. Добродушні люди намагалися його попередити, що вода холодна, але гарант був налаштований надзвичайно рішуче.

На День Незалежності ми змогли побачити новий формат проведення свята, без параду і без надлишку сумних подій, а з акцентом на майбутнє країни. Адже, як підрахували експерти, слово "війна" Зеленський вжив рекордно низьку кількість разів. На заході була присутня дружина гаранта - Олена в білосніжному вбранні і маленькі діти, які є символом майбутнього України.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що запрошена Зеленським реперка Аліна Паш на День Незалежності збурила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що архівні фото Олени Зеленської потрапили в мережу.