Сьогодні, 27 серпня, стало відомо, що Володимир Зеленський, і його колеги по серіалу "Слуга Народу" готують шоу до 100 днів правління нового президента України.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тизерний ролик виклали на сайт телеканалу "1+1". У ньому Станіслав Боклан, відомий український актор і виконавець однієї з головних ролей серіалу "Слуга Народу" розповів, що українці зможуть побачити в майбутньому шоу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З інтригою, Боклан назвав ряд питань, які українці хотіли задати Зеленському: "Що пан Богдан постійно шепоче вам на вухо?", "Не хочете це все кинути?", "Що ви вже зробили для країни?", "Які СМС пише вам пан Коломойський?".

Прем'єра шоу буде 31 серпня.

Нагадаємо, раніше команда Зеленського готує пакет змін для Києва: збільшення кількості районів, "чорний кеш" і слідча перевірка Кличко.

Також Знай.uа писав, що Мальський атакував "чорних лісорубів" за методичкою Зеленського: кого посадив на олівець губернатор Львівщини.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський нагородив евродепутатшу з Латвії: за які заслуги і при чому тут Росія.