Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Артур Герасимов повідомив, що на засіданні фракції було прийнято рішення висунути Мустафу Джемілєва в кандидати на віце-спікера Верховної Ради.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Telegram-канал Klymenko Time передає, що "шанси на таке рішення, насправді, вкрай малі". В даний момент вже набирають оборот чутки, що віце-спікером стане мажоритарниця Ірина Констанкевич.

Зараз також ведуться переговори між "Слугою Народу" і мажоритарниками, про включення останніх в коаліцію. у даний момент фракція Зеленського може прийняти ще 20-25 депутатів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Klymenko Time припускають, що кандидатуру Джемілєва висунули саме, щоб поставити партію Зеленського в незручне становище. Адже в такому випадку їм доведеться відмовляти лідеру кримських татарів.

Нагадаємо, раніше Путін призначив нового "куратора" Донбасу: озвучено ім'я бойовика.

Також Знай.uа писав, що Зеленський вирішив, що буде з кримськими татарами: несподівана заява.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зустрівся з кримськотатарськими лідерами: яка доля уготована півострову.