У п'ятницю, 9 серпня, Володимир Зеленський зустрівся з представниками кримськотатарського народу. Про це сказано на сайті президента.

На зустрічі були постійний представник президента в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, член Меджлісу Рустем Умеров.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Учасники обговорили питання захисту прав людини, зокрема політв'язнів, на території тимчасово окупованого Криму і Севастополя. Мустафа Джемілєв підкреслив, що на даний момент окупанти всіма силами пригнічують корінний народ Криму.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вони запропонували підняти на міжнародній арені питання про введення постійної моніторингової місії на окупованому півострові, щоб фіксувати всі порушення прав людини там.

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заява з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.