Стало відомо, що проти Михайла Поплавського НАБУ відкрило кримінальну справу за фактом можливого декларування недостовірної інформації.

Про це стало відомо завдяки повідомленням джерела в НАБУ, пише портал "Політека".

"За Поплавському відкрили справу", — сказав він.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фото с Инстаграм М. Поплавского
Михайло Поплавський

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Справу відкрито за статтею 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу. В ході розслідування перевіряється інформація про можливе приховування Поплавським житлового будинку площею 1 067 кв. м, фотографії якого він регулярно викладав на своїх сторінках у соціальних мережах.

Варто нагадати той факт, що "співаючий ректор" Михайло Поплавський вперше став народним депутатом у 2002 році (висувався від виборчого округу в Кіровоградській області).

Нагадаємо, "Юного орла" Поплавському не вдалося приховати шикарну віллу на тисячу метрів, "танцюють під його дудку не тільки студенти": відео.

Як повідомляв Знай.uа Рада оновилась на 80%: які відомі і скандальні нардепи "пролетіли" на парламентських виборах.

Знай.uа писав, проходить в Раду: реальний рейтинг Аграрної партії Поплавського досягає 7% - Карасьов.