Як відомо, народні депутати повинні проголосувати на пленарному засіданні Верховної Ради за призначення голів комітетів. З'явилася інформація, що підготовча депутатська група затвердила кандидатури голів парламентських комітетів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада
Верховна Рада

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повний список затверджених кандидатури голів комітетів та їх перших заступників:

У цілому представники Слуги народу отримали близько 80 керівних посад (крім голови посади заступників і секретарів) в комітетах, Опозиційна платформа - за життя - 15 посад, Батьківщина - 14, Голос - 13, позафракційні - 10, Європейська солідарність - 4.

Нагадаємо, в Україні зникне ГПУ: що задумав Зеленський після звільнення Луценка.

Як повідомляв Знай.uа служба в ЗСУ за контрактом: у Зеленського готують кардинальні зміни для армії, що треба знати призовникам.

Знай.uа писав, українцям пережмуть горло: Мінфін отримав доступ до особистих рахунках, проконтролюють кожного.