У партії "Голос" заявили, що головою Київської міської державної адміністрації повинна бути особа, обрана киянами. Так, на думку 72% жителів столиці, президент не повинен назначати голову КМДА. Про це повідомляється на сторінці партії "Голос" у Facebook.

"Кияни незадоволені роботою чинного голови КМДА (таку думку висловили 56% опитаних) і Київради (62% опитаних). Про це свідчить свіже опитування, проведене соціологічною групою "Рейтинг", - сказано у повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У партії пропонують законодавчо закріпити єдність посад міського голови і голови КМДА.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Київську владу обирають кияни, і вони не сприймають розділення посад мера і голови КМДА. На жаль, формально це досі дозволено законодавством, але ми закликаємо не зловживати цією щілиною. І перший законопроект, який я подам, усуне цю можливість в принципі", - зазначила Рудик.

Голову КМДА мають обирати кияни! Партія «Голос» вважає, що головою Київської міської державної адміністрації має бути...

Geplaatst door Голос op Woensdag 28 augustus 2019

Нагадаємо, Зеленський визначився з кандидатом на пост прем'єра.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук з "Голосу" підказав Зеленському, що потрібно змінити в Конституції України.

Також Знай.ua писав про те, радник Зеленського Гетманцев розкрив головні завдання нової Ради.