Партія екс-президента Петра Порошенко "Європейська солідарність" виступила проти включення до порядку денного першого дня роботи нового парламенту питання про депутатську недоторканність.

Про це повідомляє на своєму Facebook керівник прес-служби партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

За словами Кравчука, сьогодні, 28 серпня, порядок денний першого засідання нової Верховної Ради ІХ скликання була успішно затверджена. І в неї вдалося прийняти розгляд зняття недоторканності з народних депутатів. Однак цьому опиралася політсила Порошенко.

"Проти цього, як не дивно, виступили представники партії "Європейська солідарність". І це незважаючи на те, що Петро Порошенко, перебуваючи на посаді президента країни, особисто вніс відповідний закон на розгляд Верховної Ради". - повідомила представник "Слуги народу".

Таким чином стає зрозуміло, члени партії Порошенка хочуть піти від відповідальності і чинять опір розгляду даного питання.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, що буде з медичним страхуванням в Україні.

Як повідомляв раніше Знай.uа, колишній губернатор Одеської області, якого звільнив Порошенко, хоче зайняти крісло глави МОЗ.


Також Знай.uа писав про те, що Поплавський потрапив під слідство: "юний орел" приховав тисячі елітних квадратних метрів.