Крісло Міністра охорони здоров'я України в новому Кабінеті міністрів може зайняти колишній глава Одеської області Максим Степанов.

Про це пише LB.ua.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хто такий Максим Степанов

Степанова призначив експрезидент Порошенко губернатором Одещини одразу після Михеїла Саакашвілі. А між першим та другим туром виборів колишній глава держави його ж і звільнив.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Степанов заявляв, що його звільнення було безпосередньо пов'язано з низьким рейтингом експрезидента в регіоні, і як наслідком слабкими показниками на виборах.

Степанов був одним з тих, хто публічно звинуватив Порошенка в тому, що він використовує бюджетні кошти для власного піару. Йдеться про монетизацію субсидій, які мали потрапити до рук українців напередодні виборів.

Степанов має профільну освіту і виявляє велике бажання працювати в цьому напрямку на благо держави та народу.

Нагадаємо, у київському аеропорту затримали кольшню очільницю МОЗ Ларису Богатирьову, яку підозрюють у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, суд скасував перемогу на виборах депутата від "Слуги народу".

Також портал Знай.ua писав, що українцям представили нову Верховну Раду.