Стало відомо, що головою фракції політичної партії Святослава Вакарчука "Голос" став відомий журналіст Сергій Рахманін. Також призначений його заступник — Ярослав Железняк.

Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Дмитро Разумков під час першого засідання Верховної Ради 9-го скликання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, головою фракції "Слуга народу" став Давид Арахамія, "Опозиційної платформи — За життя" — Юрій Бойко і Вадим Рабинович, "Батьківщини" — Юлія Тимошенко, а "Європейської солідарності" — Ірина Геращенко і Артур Герасимов.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що депутатську групу "За майбутнє" очолили Тарас Батенко та Віктор Бондар.

Нагадаємо, президентська партія "Слуга народу" отримала права коаліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, представник Зеленського Руслан Стефанчук зайняв крісло першого заступника голови Верховної Ради.

Також портал Знай.uа писав, що Верховна Рада 382 голосами призначила Дмитра Разумкова спікером.