Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності.

Про це заявили в Офісі президента України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні "джерела". Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства. Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс Президента повідомить про це на офіційних каналах", — зазначили у Володимира Зеленського.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка поширив на особистій сторінці у Facebook інформацію про те, що українські політв'язні повернуться з Росії до України. Утримувані до цього часу у російських в'язницях моряки вже приїхали до Києва в рамках російсько-українського обміну полоненими

Також з'явилася інформація, що українські політв'язні вже повернулися додому, однак у Офісі президента простували таку заяву.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, з путінських буцегарень вирвався ще один політв'язень: Роман Терновський вже в Україні.

Також Знай.uа писав про те, Олег Сенцов з'явиться у центрі Львова: "Саджайте квіти, а не людей".