Президент України Володимир Зеленський, який наразі перебуває з офіційним візитом у Польщі, зустрівся з президентом РП Анджеєм Дудою.

Гімни обох країн виконав військовий оркестр, а почесна варта пройшла повз глав держав печатним кроком. Після цього лідери України та Польщі познайомили один одного з членами офіційних делегацій, передає "Сьогодні".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дивіться онлайн-трансляцію зустрічі Зеленського та Дуди:

Раніше ми писали, що Володимира Зеленського чекають у Варшаві вже 31 серпня. Це буде його перший візит до сусідньої Польщі. Президент України в рамках дводенного візиту має зустрітися з лідерами Польщі, США, Бельгії, Литви та Грузії.

Як повідомляють українські ЗМІ, зокрема "Європейська правда", візит президента України до Варшави може запустити процес прийняття рішень для розвитку польсько-українських відносин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський вперше збере нову Раду

Також "Знай.uа" писав, що Коломойський зробив заяву про можливий розпуск Ради.