Скандальна Уляна Супрун, яка днями залишила пост міністра охорони здоров'я, розсмішила українців вдалим жартом про новое скликання Верховної Ради.

"Прикол" Супрун опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні почне роботу новий парламентський комітет з новою назвою - "Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування". Є пропозиція альтернативної назви "Комітет по здоров'ю нації і смерть ворогам". Адже в питаннях охорони здоров'я не може бути напівзаходів. Бажаємо ефективної роботи і рішучості для змін, час яких прийшов". Уляна Супрун

Нагадаємо, колишній в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, яку з 29 серпня змістила Зоряна Скалецька, на останок розповіла, як побороти облисіння. Відповідний пост з'явився на сторінці Супрун в Facebook.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Радуцький приніс Супрун публічні вибачення.

Також "Знай.uа" писав, Супрун та її заступники покидають свої посади в МОЗ.