Голова Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував перше засідання парламенту дев'ятого скликання, яка тривала до половини третьої ночі.

Про це Разумков сказав журналістам.

"Нормально. Я вам більше скажу: як не дивно, але ми з першим віце-спікером і з віце-спікером тільки по дві або по три години поспали, але вранці були досить бадьорі. І ви ж бачили настрій у залі: народні депутати були готові працювати і далі", - сказав спікер.

Однак, за словами Разумкова, він розуміє, що певною мірою це була "ейфорія першого дня".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Але я дуже сподіваюся, що розуміння того, що Верховна Рада повинна працювати - не тільки публічно, але і на результат, в першу чергу, на результат, - воно в цьому скликанні парламенту і залишиться. Що це буде не тільки одне, два, три засідання, а це стане стандартною роботою Верховної Ради України", - сказав голова ВР.

На питання про те, чи планується і у вівторок, 3 вересня, також засідати з ранку і до ночі, він сказав: "Подивимося, поки не вичерпаємо порядку денного".

Нагадаємо, Зеленський терміново зв'язався з Макроном і Ердоганом: що обговорювали лідери півтори години.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський вдруге вніс на розгляд Ради закон про "евробляхаха": чого чекати водіям.


Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського буде своя армія: тисячі озброєних людей у розпорядженні президента.