Стало відомо, що після виходу фільм-інтерв'ю з Володимиром Зеленським про 100 днів його президентства в сецсетях з'явилися гострі дискусії. Багато хто залишилися здивовані новим форматом спілкування українського лідера з народом. Від Зеленського за підсумками ста днів при владі чекали велику прес-конференцію з відповідями на запитання, що накопичилися. Однак, українці отримали приглаженный і відредагований кінопродукт із Зеленським у головній ролі, а прес-конференцію відклали.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

Так, в соцмережах відзначають, що отриманий на виході фільм — це все одно постановка, хоч і з добре впізнаваними особами в кадрі.

"Один актор дуже добре зіграв сивочолого благовидого журналіста. Другий актор дуже добре зіграв президента", — пише блогер Олена Яхно.

"Здається, сьогодні ми стали свідками "прес-конференції" з нагоди 100 днів президентства Зеленського. Або нового сезону "Слуги народу". Я так до кінця і не зрозумів", — погоджується Юрій Смирнов.

Якщо відволіктися від форми і зосередитися на тих досягненнях, якими Зеленський похвалився у фільмі, то до них питань не менше.

"Про те, що за цей час зріс ВВП, тому що "перестали красти", це, звичайно, чудово. Ну і так, "всім буду дзвонити, поки немає судів" це, виявляється, доблесть, а не "телефонне право" і зловживання владою", — іронізує Валерій Калниш.

Нагадаємо, що Зеленський зізнався, з чого починається його ранок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розкрив ім'я головного радника.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський висловився про Путіна, Трампа, Климкине.