Михайло Радуцький, нардеп від "Слуги народу", радник президента України з питань охорони здоров'я та засновник клініки "Борис" розповів, що на мера Києва Віталія Кличка наклали анафему.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цією інформацією Радуцький поділився на телеканалі "Наш".

Радуцький говорить, що Кличко передав йому, що на нього нібито наклав анафему настоятель Києво-Печерської лаври метрополит Павло. Він належить до церкви Московського патріархату.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

" Він зателефонував мені о 12-й ночі, що на нас щойно наклали анафему. Я думав спросонку, що це жарт. Ні, каже, владика Павло на нас наклав анафему, після того як ми звільнили головного лікаря. "Муркотливі" телефонували з Єкатеринбурга з погрозами - "не чіпайте цю людину". У Києві є такі головні лікарі, хлопці", - повідомив Радуцький.

Як каже Радуцький, "йому трохи простіше" через анафему, так як він сам відвідує синагогу.

"А для Віталія це реально було проблемою", - додав Радуцький.

Нагадаємо, раніше найманець Путіна "Грант" загрожує українському народу: "Ресурси, які можна знищувати".

Також Знай.uа писав про комуналку при Зеленском: як не переплачувати за гарячу воду, топ лайфхаков.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Одесу повернулися лихі 90-ті, нахабні захоплення на очах у всього міста: не поділили "дітей".