Стало відомо, що одіозний російський окупант по кличці "Грант" спробував пояснити в інтерв'ю пропагандистам, з якою метою він прибув до чужої країни вбивати український народ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Так, російський найманець Антон Горохів на прізвисько "Грант" пояснив, навіщо приїхав на Донбас вбивати громадян України.

"Для мене населення України – "Малоросії", населення Росії – "Великоросії" і Білорусії, є невід'ємною частиною "руської нації" східно-слов'янської. І я ніколи не поділяв ці три країни", - заявив зазомбована пропагандою сепаратист Горохів.

До того ж, він називає, як білорусів, так і українців - "ресурсами" для існування Російської Федерації, яких можна просто-напросто вбивати, якщо вони не згодні підкорятися Кремлю.

"Необхідно, в першу чергу, велике населення, велика нація. Тому Україна — це ще "40 мільйонів росіян", Білорусь ще "10 мільйонів росіян", — зухвало каже російський окупант.

Нагадаємо, що на Донбасі путінським мавпам жорстко помстилася за вбитих морпіхів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі відправили до богів небезпечного найманця з Росії.

Також портал Знай.ua писав, що російський найманець поширював у Сєвєродонецьку путінську пропаганду.