Президент України Володимир Зеленський продовжує свої міжнародні зустрічі. Так, він зустрівся із прем’єр-міністром Королівства Бельгія Шарлем Мішелем. Зустріч відбулася у рамках участі в меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни, які проходять у Варшаві.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Життя людей для нас – пріоритет. Дякую Бельгії за реабілітацію та лікування наших хлопців", — зазначив Володимир Зеленський під час зустрічі.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Прем'єр-міністр Бельгії позитивно оцінив відновлення переговорів щодо мирного врегулювання конфлікту на сході України в рамках Нормандського формату. Шарль Мішель також підтримав прагнення української влади активізувати боротьбу з корупцією. Натомість Володимир Зеленський зазначив, що Україна проводитиме всі необхідні для держави реформи.

"Ми справді впроваджуватимемо реформи. Ми обрали європейський шлях. Ми впевнені, що з вашою допомогою, із залученням інвестицій і фахівців досягнемо успіху", — наголосив президент України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Насамперед ідеться про зміни в роботі правоохоронної системи, запуск Вищого антикорупційного суду та перезапуск роботи антикорупційних органів. Окремо Зеленський наголосив на важливості впровадження реформ у медичній, пенсійній та освітній сферах.

Зазначимо, що у суботу, 31 серпня, Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Польщі. Він уже провів зустрічі із президентом Польщі Анджеєм Дудою та президентом Литви Гітанасом Науседою

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.