Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський у питаннях, які мають державне значення, радиться з першою леді, а саме своєю дружиною Оленою. Про це він розповів у програмі "100 днів президента України", який транслювався у суботу, 31 серпня, ввечері на телеканалі відомого олігарха Ігоря Коломойського "1+1".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Я раджуся з нею, скажу відкрито. За дуже складних питань, тому що у неї дуже твереза думка", – аргументував гарант Конституції.

Також президент України вважає, що "у кожної людини повинні бути люди, які говорять правду".

"Не треба бути в теплій ванні, особливо, якщо ти президент України", – підкреслив Зеленський.

Слід зазначити, що 31 серпня і 1 вересня Володимир Зеленський прибуває з дебютним офіційним візитом у Польщі. Там, крім зустрічі з високопоставленими членами уряду сусідньої держави, він стане учасником меморіальних заходів, присвячених 80-річчю початку Другої світової війни. До того ж, буквально в перший день роботи Верховної Ради IX скликання український лідер вніс на розгляд народних депутатів 19 президентських законопроектів.

Нагадаємо, що Зеленський влаштує пекло депутатів-корупціонерів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський розв'яже руки полякам.